Menu
Auto / Financieel / Mobiliteit

Tips voor goedkoop tanken

Tips voor goedkoop tanken

In Nederland zijn er meer dan 2.000 tankstations die pompprijzen hanteren die 10 tot 18 cent lager liggen dan de gemiddelde landelijke adviesprijzen. Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas betaalt u structureel minder, doordat u profiteert van ons brede netwerk van aangesloten universele tankstations. Op deze manier kunt u uw brandstof afrekenen tegen de hoogst mogelijke kortingen. Goedkoop tanken ligt dus binnen handbereik.

Goedkoop tanken met Travelcard

Met een Travelcard tankkaart kunt u gemakkelijk en goedkoop tanken. Bij meer dan 2000 aangesloten tankstations bent u gegarandeerd goedkoper uit als u gebruik maakt van onze diensten. Tanken bij de aangesloten tankstations gebeurt veilig en vertrouwd. Met behulp van de tankpas ontvangt u standaard korting op de adviesprijs van alle brandstoffen. Bovendien krijgt u extra korting bovenop de voordelige prijs die het station bepaalt. Zo kunt u honderden euro’s per jaar besparen!

Overal goedkoop tanken met Travelcard

Overal goedkoop tanken met Travelcard

De tankkaart van Travelcard kunt u bij alle aangesloten, onbediende en bemande tankstations in Nederland terecht. U bepaalt waar u tankt en u betaalt altijd aan de pomp. Met de tankkaart van Travelcard bent u niet afhankelijk van een bepaald merk. Onze tankzoeker helpt u het dichtstbijzijnde of goedkoopste tankstation te vinden. Wilt u over de grens goedkoop tanken? Dat kan door te kiezen voor onze Europese tankpas. Die werkt bij meer dan 50.000 tankstations. U kunt met de Europese tankpas tanken bij meer dan DKV aangesloten tankstations buiten Nederland. Bovendien kunt u een btw-factuur ontvangen voor transacties in België en Luxemburg. Heeft u een Europese tankkaart, dan krijgt u een tankkaart met twee magneetstrips. Het kan soms verwarrend zijn welke kant van de kaart u moet gebruiken. Daarom staan er pijlen op de kaart gezet met de aanduiding ‘NL’ of ‘EU’. Een magneetstrip zit altijd op de achterkant van de kaart. De lay-out van onze tankpas is daarom vergelijkbaar met die van een bankpas. Als u de kaart in uw hand houdt en naar de pijl in EN kijkt, zit de magneetstrip op de achterkant. De stations waar u kunt tanken zijn te herkennen aan het DKV-logo. Dit logo is meestal te vinden op de zuilen met de brandstofprijzen, maar ook op de borden met informatie over het naderende tankstation. Zo kunt u misschien ook buitenlandse btw terugvorderen. Hebt u een elektrische wagen? Kies dan voor onze tankkaart voor elektrisch laden.

Goedkoop tanken en andere mogelijkheden

Heeft u een tankpas van Travelcard, dan kunt u tanken bij meer dan 2.000 tankstations in Nederland. Dat geeft u absolute vrijheid. U bent niet gebonden aan een merk en u kiest zelf of u gemak of voordeel wilt. De tankpas wordt ook geaccepteerd bij alle onbemande tankstations. Dat werkt niet alleen voordelig. Bekijk ook onze lijst met goedkoopste tankstations en ontdek hoeveel u kunt besparen met een universele tankpas.
Onze tankpas is geschikt voor parkeren, goedkoop tanken, afrekenen bij de carwash en gratis gebruik van de service bij Kwikfit. Met de tankpas kunnen geen shopartikelen worden gekocht.