Virtueel kantoor op toplocatie: professionele uitstraling zonder kosten voor kantoorruimte

0

Zoek je kantoorruimte in Amsterdam? Je bent niet de enige! Er is wel aanbod in de hoofdstad, maar je zit er zeker niet voor een dubbeltje op de eerste rang. Sommige bedrijven willen vooral een adres in Amsterdam vanwege de uitstraling die het geeft, terwijl ze eigenlijk de kantoorruimte daar helemaal niet nodig hebben. Maar hoe los je dat op als je de kantoorruimte zelf eigenlijk niet nodig hebt, maar vooral dat adres wilt hebben om een goede eerste indruk te maken?

Virtueel kantoor

Wist je al dat je als je eigenlijk geen fysieke kantoorruimte nodig hebt maar wel een professioneel ogend adres wilt hebben voor je bedrijf, het mogelijk is om een virtueel kantoor te huren? Dit houdt in dat je wel het adres van die mooie locatie kunt opvoeren als uithangbord voor je bedrijf, zonder dat je er daadwerkelijk de kosten van de kantoorruimte voor hoeft te maken. Zo kun je een virtueel kantoor in Amsterdam huren als je een adres met allure aan de prestigieuze Keizersgracht in de binnenstad wilt.

Post en telefoon

Natuurlijk is het dan wel nodig om de façade overeind te houden met postadres dat overeenkomt met dat van het virtueel kantoor, en een telefoonnummer wat klopt met de locatie. Hoe los je dat dan op? Daar zijn gelukkig aanvullende diensten voor om je uit de brand te helpen. Zo kun je een dienst afnemen waarbij je post inderdaad naar het desbetreffende adres gestuurd kan worden en daar verwerkt wordt voor je. Ook is het mogelijk dat het telefoonnummer dat past bij de locatie daar voor je opgenomen wordt en bellers doorgezet worden naar je eigenlijke nummer. Zo hoeft niemand te weten dat het bedrijf eigenlijk ergens anders zit.

Klanten ontvangen op de locatie

Klanten ontvangen op de locatie

Maar wat nu als je klanten moeten ontvangen? Dan wil je dat natuurlijk het liefst op die mooie locatie kunnen doen. Maar je hebt daar geen kantoorruimte. Ook daar is een oplossing voor. Zo kun je een vergaderzaal huren op de locatie in kwestie, zodat je toch op die prestigieuze locatie klanten kunt ontvangen. Daarnaast bestaat er ook een netwerk van werkruimtes elders in de wereld waar je op enig moment gebruik van zou kunnen maken als je dat wilt.

Een virtueel kantoor dus een interessant alternatief voor het huren van dure kantoorruimte op prestigieuze locaties. Een virtueel kantoor biedt een professionele uitstraling van je bedrijf zonder de kosten van een eigen kantoor. Je betaalt enkel de kosten voor de diensten die je afneemt.

Delen