De emmer voor al jouw klussen!

0

Tegenwoordig hebben plastic emmers een compleet nieuwe functie gekregen dan voorheen. Ze dienen nu voor een verscheidenheid aan nuttige toepassingen in industrieën, variërend van residentiële landschapsarchitectuur tot voedselverwerking en verpakking. Terwijl emmers vroeger van hout werden gemaakt, worden de plastic versies van tegenwoordig veel gebruikt in de verpakkings- en voedselverwerkende industrie. In deze blog willen we het graag met je hebben over duurzame kunststof emmers. Deze duurzame emmers worden gemaakt door Dijkstra Plastics.

Recyclebare emmers voor de lange termijn

Recyclebare emmers voor de lange termijn

Dijkstra Plastics maakt al zeer lang recyclebare kunststof emmers. Deze emmers zijn volledig recyclebaar en dragen daardoor mee aan betere leefomgeving met minder afval. De kunststof emmers van Dijkstra Plastics worden volledig op maat gemaakt, het zijn dus geen standaard formaten. Wat je wensen ook zijn, ga het gesprek aan en ze zullen verwerkt worden in de perfecte emmer voor jouw product. Voor elk product is er een passende emmer. De emmers worden voor een groot gedeelte gemaakt van polypropyleen. Dat is een plastic die volledig recyclebaar is, dus het heeft een lange levensduur. Deze verpakking is conform aan een MVO-beleid. Daarnaast is Dijkstra Plastics verbonden met het Plastic Pact Nederland. Als je daarbij aangesloten bent, verbind je je met verplichtingen om een circulaire verpakkingsketen te maken. 

Snelle bezorging

De emmers bestel je makkelijk en op maat online. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en binnen vijf minuten heb jij jouw duurzame emmers besteld. Ze hebben een groot assortiment, dus voor elk verpakkingsprobleem een passende oplossing. Ook hebben ze een betrouwbare levering, als je voor 15.00 besteld, is je bestelling na twee werkdagen bezorgt. Ook krijg je een track en trace code waar je je pakket kunt volgen. Dan weet jij wanneer je je pakket kunt verwachten. Wil je meer weten over deze fantastische emmers? Neem dan een kijkje op de website van Dijkstra Plastics!

Delen