Menu
Eigen bedrijf

Je eigen bedrijf starten op een virtueel adres

Je eigen bedrijf starten op een virtueel adres

Wanneer je van plan bent om een bedrijf te starten, moet er een hoop geregeld worden. Zo maak je een ondernemingsplan, schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel en begin je met de nieuwe werkzaamheden. Een belangrijke vraag hierbij is vanaf waar je gaat werken: op een kantoor of vanuit huis met een virtueel adres. Hieronder bespreken we wat een virtueel adres precies is en welke voordelen dit heeft.

Wat is een virtueel adres?

Wat is een virtueel adres betekent dat je een bedrijfsadres hebt waar je niet daadwerkelijk aan het werk bent. Voor veel mensen is een zakelijk inschrijfadres een uitkomst wanneer ze vanuit huis werken of tijdelijk vanuit het buitenland werken. Het zakelijke inschrijfadres zorgt ervoor dat je een plek hebt waar post naartoe gestuurd kan worden zonder dat je privéadres bekend is. Het heeft een professionele uitstraling en vraagt niet om een dure, gehuurde kantoorruimte. Een zakelijk inschrijfadres kan door zzp’ers, kleine bedrijven of groeiende startups gebruikt worden. Heb je ook interesse in zo’n virtueel adres? Een virtueel kantoor van Zakelijkhuren24.nl is een goedkope optie als je een startende onderneming hebt. Voor nog geen 30 euro per maand heb jij een virtueel adres. Dit adres kun je vermelden op je visitekaartje, website en andere (reclame) uitingen van je bedrijf.

Kosten besparen met een virtueel adres of kantoor

Een virtueel kantoor is een mooie manier om geld te besparen als beginnende ondernemer. Tegenwoordig is het huren van een kantoorruimte erg duur en voor veel ondernemers is het niet haalbaar om deze kosten maandelijks te betalen. Zowel voor mensen die een eenmanszaak hebben als ondernemers met werknemers in dienst kan een virtueel kantoor een perfecte oplossing zijn. Je hoeft niet langer dure huurprijzen te betalen en hebt een online kantoor met alle benodigdheden. Hierbij kun je denken aan digitale ontmoetingsruimtes en systemen die ervoor zorgen dat je makkelijk kunt samenwerken.

Overal ter wereld werken met een virtueel kantoor

Een mooie bijkomstigheid van een virtueel kantoor is dat je overal ter wereld kunt werken. Je neemt je laptop mee, zorgt voor een internetverbinding en kunt aan de slag. Dit biedt verschillende mogelijkheden voor ondernemers, zoals een tijd vanuit het buitenland werken. Je gaat aan de slag vanaf de door jou gewenste locatie, of dat nou thuis of in een ander land is. Je kunt niet alleen vanaf iedere locatie werken met een virtueel kantoor, maar je kunt ook samenwerken met mensen van over de hele wereld.