Menu
IT

Bij blijven met IT in je onderneming? Dé oplossing!

Door alle technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hoef je geen hardcore IT-bedrijf te zijn, om toch behoorlijk áfhankelijk van IT te zijn. Eigenlijk ontkomt tegenwoordig geen bedrijf er meer aan om met IT te werken. Van de boekhouding, inkoop tot het contact met klanten; alles verloopt tegenwoordig via internet en de bijbehorende apparaten. Nu is dit ook nog eens een wereld die zich zeer snel ontwikkelt, nieuwe versies volgen elkaar in rap tempo op. Natuurlijk hoef je als ondernemer niet met alle laatste trends en ontwikkelingen mee te doen, maar enigszins bij blijven is wel noodzakelijk. Het belang van goede IT Goede en adequate informatietechnologie zijn belangrijk om meerdere redenen. Wanneer op een gegeven moment niet meer mee wordt gegaan in ontwikkelingen en innovaties, zul je zien dat bepaalde applicaties en programma’s niet meer werken. Dit gaat vroeg of laat voor problemen zorgen in de bedrijfsvoering. Tevens komt het niet professioneel over naar klanten, en verhoogt het ook zeker het werkplezier van medewerkers niet. De nieuwste trends meteen opvolgen is niet nodig, maar bij blijven dus wel! Besteed het uit Met de toename aan complexiteit van IT-systemen en devices neemt ook het aanbod aan bedrijven toe die doen aan het zogenoemde ‘device as a service’. Hiermee schaf je niet zelf IT-producten aan maar lease je deze van een specialistisch bedrijf. Deze bieden jou de middelen, ínclusief de service en het onderhoud aan. Ook is er vaak een perfecte klantenservice waar gebruik van gemaakt kan worden door jou of je medewerkers. Hiermee heb je zelf geen technische mensen, of zelfs een IT-afdeling meer nodig. Je hebt de garantie dat je computers en andere apparaten altijd werken en tevens voorzien zijn van de laatste updates. Ook is het ook nog eens een hele duurzame bedrijfskeuze doordat device as a service daas de spullen -die wellicht niet meer in jouw bedrijf bruikbaar zijn- wel ergens anders kan inzetten. Daarmee gaan ze gewoon nóg een ronde mee. Kortom, als ondernemer kan het een uitdaging zijn om bij te blijven bij alle technologische ontwikkelingen. En daarbij komen nog een keer alle problemen die er op dit gebied kunnen ontstaan. Om hier een adequate oplossing voor te bieden is het gebruikmaken van de device as a service dienst een heel goed idee. Met de toegenomen complexiteit en vraag naar IT, kunnen zij maatwerk leveren voor ieder bedrijf waarbij ze garanderen dat het altijd werkt. Iets wat voor de dagelijkse bedrijfsvoering van menig bedrijf van cruciaal belang is.

Door alle technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hoef je geen hardcore IT-bedrijf te zijn, om toch behoorlijk áfhankelijk van IT te zijn. Eigenlijk ontkomt tegenwoordig geen bedrijf er meer aan om met IT te werken. Van de boekhouding, inkoop tot het contact met klanten; alles verloopt tegenwoordig via internet en de bijbehorende apparaten. Nu is dit ook nog eens een wereld die zich zeer snel ontwikkelt, nieuwe versies volgen elkaar in rap tempo op. Natuurlijk hoef je als ondernemer niet met alle laatste trends en ontwikkelingen mee te doen, maar enigszins bij blijven is wel noodzakelijk.

Het belang van goede IT

Goede en adequate informatietechnologie zijn belangrijk om meerdere redenen. Wanneer op een gegeven moment niet meer mee wordt gegaan in ontwikkelingen en innovaties, zul je zien dat bepaalde applicaties en programma’s niet meer werken. Dit gaat vroeg of laat voor problemen zorgen in de bedrijfsvoering. Tevens komt het niet professioneel over naar klanten, en verhoogt het ook zeker het werkplezier van medewerkers niet. De nieuwste trends meteen opvolgen is niet nodig, maar bij blijven dus wel!

Besteed het uit

Met de toename aan complexiteit van IT-systemen en devices neemt ook het aanbod aan bedrijven toe die doen aan het zogenoemde ‘device as a service’. Hiermee schaf je niet zelf IT-producten aan maar lease je deze van een specialistisch bedrijf. Deze bieden jou de middelen, ínclusief de service en het onderhoud aan. Ook is er vaak een perfecte klantenservice waar gebruik van gemaakt kan worden door jou of je medewerkers. Hiermee heb je zelf geen technische mensen, of zelfs een IT-afdeling meer nodig. Je hebt de garantie dat je computers en andere apparaten altijd werken en tevens voorzien zijn van de laatste updates. Ook is het ook nog eens een hele duurzame bedrijfskeuze doordat device as a service daas de spullen -die wellicht niet meer in jouw bedrijf bruikbaar zijn- wel ergens anders kan inzetten. Daarmee gaan ze gewoon nóg een ronde mee.

Kortom, als ondernemer kan het een uitdaging zijn om bij te blijven bij alle technologische ontwikkelingen. En daarbij komen nog een keer alle problemen die er op dit gebied kunnen ontstaan. Om hier een adequate oplossing voor te bieden is het gebruikmaken van de device as a service dienst een heel goed idee. Met de toegenomen complexiteit en vraag naar IT, kunnen zij maatwerk leveren voor ieder bedrijf waarbij ze garanderen dat het altijd werkt. Iets wat voor de dagelijkse bedrijfsvoering van menig bedrijf van cruciaal belang is.