Beloon je personeel met een leuk kerstpakket

0

Een attentie, kleine blijk van waardering: het wordt zo erg gewaardeerd door personeel. Misschien wel meer dan ooit. Als werkgever toon je met een kerstkado personeel 2020 betrokkenheid en waardering en laat je zien dat je echt blij bent met jouw werknemers. Dat heeft ook een wisselwerking, want het levert zelfs extra voordelen op voor een bedrijf.

Onzekere tijden

Het is nog afwachten of december een maand wordt die te vergelijken is met voorgaande jaren. Er is een grote kans dat het Coronavirus dan nog niet onder controle is en dat de kerstborrel online zal plaatsvinden. De kerstborrel zal niet in een afgehuurde zaal of op kantoor plaatsvinden, maar online. Kun je voorstellen dat de kerstborrel van 2020 zo zal gaan? We moeten er toch aan geloven.

Ondanks de onzekere tijden, hoeft een kerstpakket of cadeau niet duur te zijn. Als jouw bedrijf de financiële middelen niet heeft om een luxe pakket aan je personeel te geven, kun je altijd nog een handgeschreven kaart sturen aan je medewerkers. Ook dat is een signaal dat je tijd en energie besteedt aan een moment van waardering.

Functionele attenties

Het zal je niet ontgaan zijn dat thuiswerken veel vraagt. De keukentafel is niet te vergelijken met een bureau, en de stoel niet met die goede ergonomische bureaustoel. Omdat het er naar uitziet dat thuiswerken een blijvend iets gaat worden, stijgt onder het personeel vraag naar functionele gadgets om het werk te kunnen uitvoeren. Het is het overwegen waard om te kijken voor dat leuke bedankje wat tevens functioneel ingezet kan worden. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen die op kantoren werken de koffiemomenten missen, en daar is wel iets op te verzinnen. Er zijn kerstpakketten verkrijgbaar met versnaperingen die de gezelligheid bij de koffiemachine kunnen opvangen. Denk aan een lifestyle kerstpakket met een voortreffelijke inhoud van diverse koffieproducten.

Delen