Nieuw: Bijzonder bedrijfsuitje? Ontdek Texel!

0

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje waar u nog lang over zult napraten? Dan is dit arrangement een absolute aanrader.

Fietspuzzeltocht
Texel ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze leuke route(s) komen langs prachtige bezienswaardigheden en diverse historische punten op het eiland. Aan de hand van een fietsroute met opdrachten wordt u Texel overgestuurd en moet u op sommige van de locaties onderweg uiteenlopende vragen beantwoorden of opdrachten uitvoeren.

Programma
U maakt op eigen gelegenheid de overtocht naar Texel waar u wordt ontvangen door de organisatie en zij u zullen voorzien van fietsen. Een Dagje Texel ontdekken is bij uitstek geschikt om dat op de fiets te doen. Wij zorgen voor goede fietsen en een leuke fietsroute met ondertussen leuke foto opdrachten.

Aan het einde van de puzzeltocht eindigen wij bij de haven van Oudeschild waar we lekker een ‘Schipbreuk Lunch’ gaan nuttigen.

Met de buikjes vol monsteren we aan op de garnalenkotter waarna we de Waddenzee op gaan om zeehonden te zien en garnalen te vissen. Aan boord worden de garnalen meteen gekookt en kan iedereen direct het lekkers uit de Waddenzee proeven! Na afloop brengen wij u met de bus weer terug naar de Veerhaven of accommodatie.

Geniet met uw team op Texel tijdens dit leuke bedrijfsuitje.

Delen