Dé betrouwbare zakenreispartner

0

Oad BusinessTravel is de zakelijke tak van de Oad Reisburogroep, een landelijke reisbureauketen met 220 winkels verspreid over Nederland. Op haar beurt maakt Oad Reisburogroep deel uit van de Oad Groep, Nederlands grootste zelfstandige reisonderneming. Als onderdeel van de Oad Groep biedt Oad BusinessTravel samen met de afdeling Groups Incentives & Sports Travel (GIST) een breed pakket aan diensten voor de zakelijke markt.

Historie
Het eerste Oad BusinessTravel kantoor is begin jaren 70 in Hengelo geopend, onder de naam Oad Reisbureau. In een later stadium in 1996 is er voor de naam Oad BusinessTravel gekozen. Inmiddels zijn er 8 zakelijke reisbureaus die vele duizenden zakenmensen voorzien van service voor hun reiswensen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Holten en de overige 7 regionale vestigingen zijn te vinden in Amsterdam, Breda, Delfzijl, Naaldwijk, Roermond, Veenendaal en Zeeland(NB).

De klant staat centraal
Oad BusinessTravel heeft aandacht voor de belangen en behoeften van haar klanten. Wij streven naar een samenwerking op basis van persoonlijk vertrouwen zonder ingewikkelde procedures. Kostenbesparingen, comfort, gemak, tijdsbesparingen en efficiency zijn redenen waarom klanten kiezen voor Oad BusinessTravel.

Uit het in april gehouden klanttevredenheidsonderzoek worden de diensten, service en medewerkers van Oad BusinessTravel met een 8,4 gewaardeerd. Onze formule, gebaseerd op de kernwaarden: betrokkenheid, gemak, betrouwbaarheid en professionaliteit blijkt dus aan te slaan.

Kwaliteit
De kracht van een organisatie staat of valt met haar mensen. De medewerkers van Oad BusinessTravel zijn professionals met de juiste combinatie van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden op het gebied van zakenreizen. Door meer te zijn dan een leverancier en de toepassing van kleine flexibele teams is Oad BusinessTravel nauw betrokken bij haar klanten. Als organisatie zijn we geïnteresseerd in de mens achter de klant.

Oad BusinessTravel monitort de ontwikkelingen binnen de branche en is hierdoor in staat om veranderingen tijdig te signaleren en de klant hierover te informeren en te adviseren. De interne kwaliteit wordt geborgd door de gestelde eisen aan het personeel:
De externe kwaliteit wordt geborgd door de samenwerking met betrouwbare partners en leveranciers.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over Oad BusinessTravel op www.oadbusinesstravel.nl.

Ben je toe aan vakantie?
Ben je na die drukke zakenreis toe aan vakantie? De medewerkers van de Oad Reisburogroep staan te allen tijde voor u klaar om de mooiste vakantieplekken voor u te selecteren. Alle 220 reisburo’s zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. Oad Reisburo profileert zich als gids voor haar klanten in de reiswereld en onderscheidt zich door haar vakkennis en service. Zoek bij Oad Reisbureau jouw privé vakantie uit!

165 in totaal

Delen