Welke Oppo zakelijk telefoons zijn er allemaal?

0

Ben jij benieuwd naar de verschillende telefoons die Oppo heeft? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hieronder wordt er kort stilstaan bij de verschillende Oppo zakelijk telefoons zodat je een goed beeld krijgt van welke modellen er zijn en wat de bijbehorende specificaties zijn. Op basis hiervan kun je dan zelf beslissen welk toestel het beste bij jouw zakelijke wensen past. Weet jij nog niet zo goed welk toestel het beste is voor jouw doeleinden? Neem dan direct contact op met een reseller. Hierdoor weet je zeker dat je niet de verkeerde keuze zult maken.

Oppo Find X3 Pro

Als er gekeken wordt naar de Oppo Find X3 Pro is dit een perfect toestel voor de zakelijke markt. Het toestel is namelijk voorzien van een 6.7 inch QHD+ AMOLED display. Als er gekeken wordt naar de opslag van dit toestel, dan is dit 256GB waardoor je zonder beperkingen genoeg op kunt slaan op jouw toekomstige toestel. De Oppo Find X3 Pro heeft een batterijcapaciteit van 4.500 mAh met een 120 Hz verversingssnelheid. Tot slot is het ook nog goed om te benoemen dat de telefoon voorzien is van een vierdubbele camera met respectievelijk 50, 50, 13 en 5 megapixels. Daarnaast heeft het ook nog een frontcamera van 32 megapixels. Kortom, een toestel dat voorzien is van de beste features die denkbaar zijn!

Oppo Find x3 NEO

Oppo Find x3 NEO

Wil jij voor een iets kleiner model gaan? Dan is het aan te raden om te kijken naar de Oppo Find x3 NEO. De Oppo Find x3 NEO is namelijk voorzien van een beeldscherm van 6,55 inch FHD AMOLED display. Net als bij de Oppo Find x3 Pro is de Oppo Find x3 NEO ook voorzien van een opslagruimte van maar liefst 256 GB. Net als bij de Oppo Find X3 Pro is het toestel ook voorzien van een batterijcapaciteit van 4.500 mAh, alleen is de verversingssnelheid lager. Deze ligt namelijk op 90- Hz. Het toestel heeft 4 camera’s aan de achterkant en is voorzien van een frontcam die 32 megapixels bevat.

Oppo Find x3 Lite

Vind jij de Oppo Find x3 Pro of de Oppo Find x3 NEO te zwaar en wil jij een goedkopere variant? Dan is het aan te raden om te kiezen voor de Oppo Find x3 Lite. De Oppo Find x3 Lite heeft namelijk een 6.44 inch FHD+ AMOLED display met een opslagcapaciteit van 128 GB. De batterijcapaciteit van de Oppo Find x3 Lite ligt met de 4.300 mAh wel een stuk lager dan de rest. Echter, heeft het toestel wel vier camera’s aan de achterzijde en een camera aan de voorzijde. Kijkend naar de verversingssnelheid ligt deze gelijk aan die van de Oppo Find x3 NEO, namelijk op 90 Hz. Wil jij een toestel voor bijvoorbeeld je medewerkers? Dan is de Oppo Find x3 Lite de ideale keuze! Mocht jij nog passend advies willen omtrent de Oppo toestellen? Neem dan direct contact op met een reseller bij jou in de buurt.

Delen