Wat is de beste telefoon voor zakelijk gebruik?

0

Natuurlijk, telefoons worden in het dagelijks leven gebruikt om voortdurend met elkaar in contact te blijven. Dat is niet alleen in je privéleven van groot belang; ook in het zakelijke leven zijn mobiele telefoons onmisbaar. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste telefoon voor zakelijk gebruik? In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht, waarna je zelf mag concluderen welke telefoon jij zelf het liefste gebruikt voor zakelijke doeleinden.

Besturingssysteem
Eén van de belangrijkste overwegingen is welk besturingssysteem je het liefste heeft. Daarbij heb je de keuze uit Apple, Android, Windows of BlackBerry. iOS van Apple is vooral erg gebruiksvriendelijk en heeft daarnaast een uitgebreid aanbod aan applicaties die specifiek bedoeld zijn voor de zakelijke markt. Daarnaast zijn de toestellen van iPhone eenvoudig in gebruik en blijven ze waardevol. Aan de andere kant biedt Android meer aanpassingsmogelijkheden. Ook heeft Google speciaal voor de zakelijke gebruikers ‘Android for Work’ ontwikkeld. Daarmee is het bijvoorbeeld mogelijk om een privé en een zakelijk profiel aan te maken, waardoor applicaties en gegevens van elkaar gescheiden blijven. Windows telefoons bieden vooral voordeel omdat ze erg goed en eenvoudig te integreren zijn met een Microsoft omgeving. BlackBerry richt zich vanaf het ontstaan al op de zakelijke markt en blinken vooral uit in goede beveiligingsopties. Daardoor behoren BlackBerry ‘s tot de meest betrouwbare telefoons. Daarnaast biedt de aanbieder ook gebruiksgemak.

Type telefoon
Een smartphone is voor zakelijk gebruik aan te raden. Hiermee kan je namelijk alles bellen en sms’en ook downloaden en samenwerken met collega’s. De vele applicaties die op iedere smartphone zoals de iPhone SE beschikbaar zijn, helpen u bovendien effectief te werken. Ben je ook van plan e-mails te sturen of teksten te bewerken? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van een qwerty-toetsenbord-telefoon. Dat werkt sneller en beter dan een touchscreen toetsenbord. Helaas is de keuze in dit soort telefoons op dit moment niet al te ruim. Daardoor kom je in de meeste gevallen dan ook automatisch weer uit bij de van oudsher zakelijke telefoon: de BlackBerry.

Delen