Verhuiskleden; een goede investering voor ieder bedrijf!

0

Verhuizingen zijn een heel precies werk. De spullen van de klanten moeten heelhuids aankomen op het nieuwe adres, ongeacht hoe zwaar deze spullen zijn. Met breekbare zaken zoals elektronica, kwetsbare kasten en andere meubels is extra voorzichtigheid geboden. Wat daarom een essentieel onderdeel is van het werkgerei van een verhuisbedrijf, zijn verhuisdekens. Met een verhuiskleed maak je je eigen werk makkelijker, en geef je de klanten een veilig gevoel tijdens de verhuizing. Daarmee wordt het moment waar ze al zo lang naar uit hebben gekeken een verzekerd succes.

Verhuisdekens

Heb jij een bedrijf waarbij je je bezig houdt met het verhuizen of verplaatsen van meubels en andere items, dan mogen verhuisdekens zeker niet ontbreken in je assortiment. Bij het verplaatsen van producten kan namelijk van alles misgaan, en beschadigingen ontstaan sneller dan je lief is. De zachte verhuisdekens met schokdempende eigenschappen zorgen de hele rit en bij al het gesjouw voor zo veilig mogelijke omstandigheden voor de meubels. Niet alleen voor verhuisbedrijven zijn verhuisdekens belangrijk om te hebben, ook andere bedrijven kunnen er belang bij hebben goede pakdekens te kunnen gebruiken. Een schilderbedrijf kan bijvoorbeeld meubels en vloeren bij klanten optimaal beschermen met handige pakdekens. Ook bij verbouwingen kunnen verhuisdekens voor een extra bescherming zorgen. Met het lichte gewicht van verhuisdekens, hoef je niet al te veel gewicht extra mee te sjouwen en kun je ze inzetten bij iedere klus.

Investering in pakdekens

Het voordeel van pakdekens ten opzichte van normale dekens is dat ze een robuuste structuur hebben en erg sterk zijn. De stevige stof biedt daarom niet alleen bescherming, maar is zelf ook nog eens ontzettend slijtvast. Hierdoor gaan ze lang mee, en is de aanschaf van verhuisdekens een investering voor de lange termijn. Bij de investering in pakdekens is het zaak goed te kijken welk soort pakdeken past bij jouw werkzaamheden. De verschillende diktes van pakdekens en opslagdekens bepalen de mate van bescherming bij het transport. En heb je grotere oppervlakken nodig van pakdekens, dan kun je ook direct pakdekens op rol kopen. Door te kiezen voor degelijke en stevige pakdekens en verhuisdekens ben je optimaal voorbereid voor je werk, en maak je het jezelf zo makkelijk mogelijk.

Delen