Vergaderingen saai? Breng hier verandering in!

0

Heb jij regelmatig vergaderingen waarbij je bijna in slaap valt van verveling? Dan ligt dit niet alleen aan de (saaie) inhoud van de vergadering, maar ook zeker aan de locatie waar je de vergadering hebt. De meeste vergaderingen worden georganiseerd in saaie, weinig inspirerende en kale vergaderruimtes. Hier kun je prima met elkaar praten, maar je wordt er niet bepaald geprikkeld. Het resultaat? De vergadering wordt saai en jij zit weer af te tellen tot je de vergaderzaal kunt verlaten.

Het belang van een inspirerende vergaderzaal
Veel bedrijven hechten maar weinig waarde aan de inrichting van hun vergaderzalen. De zalen moeten niet gezellig worden en hoeven er ook niet mooi uit te zien, als de ruimtes maar functioneel zijn. Dit lijkt prima te werken, maar in feite is het belang van een inspirerende vergaderzaal groot. In een inspirerende vergaderruimte blijf je namelijk niet alleen langer wakker, maar doe je ook actiever mee met de vergadering. Dit komt omdat het interieur en de uitstraling van de vergaderruimte je inspiratie geeft.

Geen inspirerende vergaderruimtes op kantoor? Vergader buiten de deur
Het is jammer, maar de meeste kantoorpanden hebben geen inspirerende vergaderruimtes en gaan hier op de korte termijn ook geen verandering in brengen. Wil jij actief vergaderen in een inspirerende vergaderruimte, maar kan dit niet binnen het bedrijf? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om buiten de deur te gaan vergaderen. Websites als Regardz.nl bieden meer dan voldoende inspirerende vergaderruimtes aan, ook bij jou in de buurt. Bij gebrek aan mooie vergaderruimtes op kantoor, kun je een inspirerende vergaderruimte huren.

Vergaderen met externe partijen? Investeer in een mooie ruimte
Nu vind je het misschien onzin om met interne vergaderingen steeds buiten de deur te gaan overleggen, alleen om in een inspirerende ruimte te kunnen praten. Intern is dit misschien niet altijd nodig en ook niet altijd praktisch, maar bij een vergadering met externe partijen kan dit zeker wel. Om een goede indruk achter te laten bij deze partijen, is een mooie vergaderruimte namelijk erg belangrijk.

Delen