Tip van de Redactie: Teambuildingsarrangement – Fort Boyard met BBQ

0

Door donkere gangen en op grote hoogte moet je met je team punten verdienen om de kluis te kraken. Naast deze uitdagingen moeten jullie ook puzzels oplossen, een hindernisbaan nemen en quad rijden!

Vind als eerste team de kluis in het donker en kraak met je team deze binnen de tijd! Schiet wel op want ook de andere teams volgen.

Aansluitend presenteren wij ons barbecuebuffet (uiteraard uit te breiden met extra vlees/vis, dessert en drankenarrangement).

Het hotel

Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie met filmkanalen, telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn. Voor grotere groepen beschikken wij over de luxe Villa! De Villa is voorzien van vijf slaapkamers, drie badkamers, een grote keuken, een dining room en een ruime woonkamer. Daarnaast is de Villa uitgerust met flatscreens, dvd, blue ray en sound system.

Ligging
Het hotel is gelegen op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet op slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer. De centrale ligging in de nabijheid van de A28 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Het hotel beschikt over ruim 150 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Voor onze gasten die ons bezoeken met het openbaar vervoer bieden wij een gratis shuttle service aan van en naar station Nunspeet.

Verras uw team met een leuk uitje Ford Boyard met heerlijke BBQ.

Delen