Sim-only een zeer geschikte oplossing voor ZZP’ers en Freelancers!

0

Bij abonnementen waarbij een mobiele telefoon wordt verstrekt  boven 250 euro wordt er per 1 mei 2017 een BKR registratie gemaakt. We staan hier vaak niet echt bij stil, maar dit kan vervelende gevolgen hebben voor bijvoorbeeld het aanvragen van een lening. Een oplossing om de BKR registratie te voorkomen is om te kiezen voor een Sim-only abonnement. Op deze manier wordt je niet geregistreerd en hierdoor kan het een geschikte oplossing zijn voor ZZP’ers of freelancers.

Maar ben je met een Sim-only abonnement dan wel net zo vrij als met een andere abonnementen? Ja zeker wel. Er zijn namelijk ook Sim-only abonnementen met unlimited data voor maar slechts € 35 per maand. Ook kunt je dan nog eens 10 GB data gebruiken in de EU. Dus ook wanneer je als ZZP’er regelmatig in het buitenland bent is dit geen probleem. Je kunt gewoon vanaf je Europese bestemming doorwerken zonder stress te hebben over je databundel!

Wanneer je kiest voor een Sim-only abonnement heb je natuurlijk wel een mobiele telefoon nodig waar je dit abonnement in kunt gebruiken, maar wellicht dat je nog over een toestel beschikt die nog prima zijn werk doet. Is dit niet het geval dan kun je wellicht wat onderzoek doen naar welk toestel het beste bij je past en kun je geld opzij zetten om dit toestel dan over een paar maandjes aan te schaffen. Zo komt de nieuwe Samsung Galaxy S9 rond maart / april 2018 uit. Dus mocht dat voor jou het ideale toestel zijn. begin dan nu vast met sparen en dan kun je tegen die tijd het toestel aanschaffen en ook dan voorkom je een registratie bij het BKR!

Kortom Sim only biedt je veel voordelen en maar weinig beperkingen! En tot eind december ook nog eens een leuk extraatje! Kies je voor een Sim-only abbonement van T-mobile dan krijg je hier ook nog eens 6 maanden gratis Netflix bij!

Dus beslis snel en ontdek de vele mogelijkheden van Go Unlimited NL van T-mobile.

Delen