Er is niets zo vervelend als ongedierte op kantoor, en toch is het iets waar ieder kantoor mee te maken zou kunnen krijgen. Maar wat doe je wanneer er ineens een vlooienplaag uitbreekt op kantoor, of er kakkerlakken gezien worden?…
Er is niets zo vervelend als ongedierte op kantoor, en toch is het iets waar ieder kantoor mee te maken zou kunnen krijgen. Maar wat doe je wanneer er ineens een vlooienplaag uitbreekt op kantoor, of er kakkerlakken gezien worden?…
Een term die steeds meer als een vereiste wordt gezien door werknemers is ‘flexibiliteit’. Zelfroosteren door middel van slimme software maakt het mogelijk om jouw werknemers op een flexibele manier in te zetten. Hierbij geven ze zelf aan welke diensten…
Sta je op het punt om koffiebekers te laten bedrukken? Koffiebekers bedrukken is een vak apart. Bij het bedrukken van koffiebekers, dien je namelijk precies te weten welke afmetingen er gehanteerd worden. Ook is het belangrijk om te weten hoe…
Steeds meer bedrijven maken – terecht – gebruik van een SEO-expert. Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorgt ervoor dat je website goed vindbaar is in Google. Een potentiële klant die zoekt op een dienst kan hiermee direct uitkomen bij jouw…
Je merk beschermen doe je door middel van een merkregistratie. We krijgen bij mkbsupport.nl weleens de vraag of dit wel nodig is voor een Mkb’er. Het antwoord daarop is een volmondig ja. In deze blog kun je lezen waarom dat…
De financiële levensvatbaarheid van een onderneming laat zich niet alleen samenvatten door de omzet- of winstcijfers. Uiteindelijk is het van belang dat er ook (digitaal) geld in de onderneming aanwezig is. Zodat je de huur tijdig kan betalen. Of de…
Van kleine tot grote ondernemers, iedereen krijgt vroeg of laat met data te maken. Data van klanten, producten, diensten, leveranciers en nog veel meer databronnen. Hoe groter je organisatie wordt, hoe groter je database wordt met informatie die belangrijk is…
Een goede schoonmaak is natuurlijk essentieel bij een restaurant. Alles moet aan de juiste voorschriften voldoen en de hygiëne moet op en top zijn. Zowel de keuken als het restaurant zelf moeten goed schoongehouden worden; zowel na sluitingstijd als gedurende…