Beste boekhoudprogramma MKB

0

Je bent net een eigen bedrijfje begonnen als mkb’er en bent op zoek naar een boekhoudprogramma om mee te werken. Er zijn genoeg programma’s om uit te kiezen, maar welke is nou het meest handig? Wij zetten de beste boekhoudprogramma’s voor je op een rijtje.

Silvasoft

Silvasoft is een eenvoudig boekhoudprogramma waarmee jij je complete administratie kan bijhouden. Je kunt boekhouden, uren registreren, factureren, CRM, HRM en nog veel meer met dit pakket. Daarnaast is er voor dit programma ook nog een mobiele app beschikbaar zodat je onderweg nog van alles kunt regelen.

Offective

Je wilt al je administratie in één programma zetten en dat kan met Offective. Offective biedt een programma aan waarbij er diverse modules gekoppeld kunnen worden aan jouw administratie. En het is het eerste jaar helemaal gratis, zodat je op je gemak kunt uittesten of dit programma iets voor jou is. Offective is in de cloud, dus je kunt er overal online bij als dat nodig mocht zijn.

Acconline

Als je liever niet al te veel tijd kwijt bent aan je administratie, is Acconline het boekhoudprogramma voor jou. Je hoeft alleen je facturen en bonnen op te sturen en Acconline doet de rest. Met een van de standaard pakketten wordt de volledige administratie geregeld en worden er allerlei aangiftes opgesteld en ingediend. Hou jij meer tijd over voor je bedrijf, maar weet je zeker dat je administratie goed gedaan wordt.

Exact Online

Met het boekhoudprogramma van Exact Online kun je in realtime zien hoe je financiën en relatiebeheer er aan toe zijn. Alles is geautomatiseerd en geïntegreerd. Zo hoef jij geen uren meer te besteden aan je boekhouding, dat wordt allemaal automatisch voor je gedaan. Bovendien kun je makkelijk online samenwerken met je accountant en heb je altijd en overal je bedrijfsgegevens bij de hand.

Rompslomp

Rompslomp is een boekhoudprogramma speciaal gericht op freelancers en eenmanszaken. Dit programma is super simpel te gebruiken. Facturen worden meteen ingeboekt in je boekhouding en je bonnen en foto’s kun je uploaden in je ‘schoenendoos’ om later in te boeken. Ook kun je dit programma gebruiken op je Android of Apple apparaat.

Boekhoudprogramma’s vergelijken

Toch liever zelf uitzoeken welk boekhoudprogramma voor jou het beste is? Je kunt gemakkelijk boekhoudprogramma’s vergelijken met de boekhoudprogrammagids. Hier worden alle programma’s weergegeven op basis van kosten, functie en recensies van andere boekhouders. Zo kun je makkelijk alle vergelijkers bij elkaar zien en een slimme keuze maken welk programma je gaat gebruiken voor het online boekhouden. Er zijn tientallen boekhoudprogramma’s op de markt, dus het is van belang dat jij een programma kiest waarmee je goed kan werken en die jou helpt met je administratie.

Delen