Alles over koffiebekers laten bedrukken

0

Sta je op het punt om koffiebekers te laten bedrukken? Koffiebekers bedrukken is een vak apart. Bij het bedrukken van koffiebekers, dien je namelijk precies te weten welke afmetingen er gehanteerd worden. Ook is het belangrijk om te weten hoe bepaalde kleuren het op de ondergrond van het koffiebekertje doen. Je kunt zelf een grafisch ontwerp aanleveren of je kunt dit laten maken door een drukkerij. Dit is de ideale manier om tot het juiste eindresultaat te komen, een drukkerij weet namelijk precies welke vereisten er van toepassing zijn.

Voor welke bedrukking kies ik?

De meeste bedrijven kiezen voor een combinatie van de huisstijl met het bedrijfslogo. Zo zijn koffiebekertjes voor iedereen te herkennen, die met jouw organisatie te maken heeft. Dit geeft een stukje herkenbaarheid. En dat is goed, want zeker als er een klant langskomt is het belangrijk om een blijvende indruk achter te laten. Details als de bedrukking van koffiebekers zijn hier ideaal voor. Kies je voor een alternatief en wil je een bepaalde boodschap uitdrukken? Dan kun je onder andere denken aan motiverende berichten op het gebied van duurzaamheid. Laat door middel van een visualisatie zien, dat het loont om een koffiebeker meerdere keren te gebruiken. Dit voorkomt een stukje verspilling en is duurzamer dan het weggooien van koffiebekers na deze slechts eenmaal te gebruiken.


Meerkleurige bedrukking of beperkt aantal kleuren

Koffiebekers bedrukken

Bij het bedrukken van koffiebekers, kun je kiezen uit een meerkleurige bedrukking en een beperkt aantal kleuren. Als er op grotere schaal bedrukt wordt, tegen een lagere kostprijs, is het raadzaam om voor een beperkt aantal kleuren te gaan. Kies voor een meerkleurige bedrukking als de details en kleuren belangrijker zijn. Ook zijn meerkleurige bedrukkingen interessant, zeker wanneer je op een kleinere schaal wilt bedrukken.

Schaalvoordeel bij het bedrukken van koffiebekers

Door veel koffiebekers tegelijk te bedrukken, is het mogelijk om schaalvoordeel te behalen. Zeker als het om tienduizenden stuks tegelijk gaat, kan dit relatief gezien veel geld opleveren. Lukt het je niet om bekertjes op te slaan? Dan kun je dit eventueel bij de drukkerij zelf doen, soms wordt dit toegestaan en kun je steeds om een nieuwe zending vragen als koffiebekers op zijn. Zo kun je eenvoudig kosten besparen op het bedrukken van koffiebekers.

Delen