3 keer ondersteuningen waarvoor je externe hulp kunt inschakelen

0

Wanneer je een ondernemer bent, ken je het fijne gevoel van vrijheid. Je kunt je eigen tijd indelen, want je bent je eigen baas. Helaas zijn er toch werkzaamheden die veel tijd kosten. Voor deze werkzaamheden kun je gerust technische hulp inschakelen. Een professioneel bedrijf kan klussen, waarmee jij vaak uren zoet bent, binnen no-time voor je oplossen. Zo kun je je kostbare tijd steken in wat voor jou belangrijk is. Het is dus zeker de investering waard! In dit artikel bespreken we drie werkzaamheden waarvan wij vinden dat externe hulp inschakelen veel voordelen biedt! 

1. Een boekhouder

Een goede boekhouder is echt niet goedkoop, maar een boekhouder zorgt er wel voor dat jij alles tot in de puntjes geregeld hebt. Een externe boekhouder is al helemaal de ideale oplossing als  je zelf niet veel kent van de Nederlandse wetgeving rondom je bedrijfsbelastingen. Het kan lang duren als je er zelf in moet duiken. De overheid past namelijk elk jaar de richtlijnen aan en er komen altijd nieuwe wetten bij. 

Een boekhouder is op de hoogte van alle nieuwste regels én heeft de beste software om makkelijk en snel je hele administratie op orde te hebben voor de Belastingdienst. Dit scheelt veel tijd – en vooral stress en frustratie. Zo kun jij je focussen op je eigen bedrijf. 

2. Alles rondom IT

Alles rondom IT

Of het nu gaat over IT consultancy & projectmanagement of Managed Services, je kunt je IT beter uitbesteden bij een externe partij. Het laatste wat je als ondernemer wilt, is dat je gehackt wordt of dat door een storing je software het begeeft. Vandaag de dag is vrijwel elk bedrijf afhankelijk van internet, hardware en software. Daarom is het ook belangrijk dat deze goed beveiligd zijn én goed werken. Door je IT uit te besteden, heb je hier geen omkijken meer na. 

3. Werving en selectie

Wanneer je op zoek gaat naar personeel omdat je bedrijf groeit, kun je het sollicitatieproces natuurlijk geheel zelf doen. Dit kost alleen super veel tijd. Daarom kun je ervoor kiezen om een recruiter in te huren. Deze externe recruiter gaat op zoek naar iemand die perfect bij jouw bedrijf past. Zo kun je passende werknemers aannemen zonder dat je zelf uren over LinkedIn hoeft te scrollen. 

Wil jij je focussen op de taken die voor jouw bedrijf echt belangrijk zijn? Denk er dan over na om deze drie dingen uit te besteden. 

Delen